Gastenboek

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

22 Comments

Reply Lianne Laheij
4:23 AM on November 12, 2016 
In het najaar van 2015 hebben wij een pup van Sky in huis gekregen, genaamd Momo. Een geweldige lieve, vriendelijke hond, een echte kindervriend en zeer trouw. Kan ook niet anders, want bij Yvonne en haar gezin groeien de pups met zoveel zorg op en zijn ze vanaf de geboorte direct onderdeel van het gezin. Momo groeide op met haar zusjes en broertjes midden in de huiskamer tussen veel bedrijvigheid en vooral gezelligheid. Ook hebben ze een heerlijke tuin, waar de pups lekker konden ravotten. De pups worden door Yvonne zeer goed verzorgd en goed gesocialiseerd. Ze is zelf knettergek van de honden en geniet er volop van. Ook kan je altijd terecht bij Yvonne met vragen en niets is haar te gek. Ik kan dus iedereen een pup aanraden van het 'Von Hakkenhove' huis. En Aerdaile terriers zijn hele leuke, super vriendelijke honden en dol op kinderen.
Reply johanna
4:27 PM on October 16, 2015 
Hallo allemaal, wat een schitterende website is het geworden en wat hebben de pups het geweldig bij jullie en inmiddels zijn er ook al weg. Dat valt niet mee om afscheid te nemen voor jullie, Sky en Jussi. Gelukkig hebben alle pups een goed tehuis gekregen en blijven er nog een paar wat langer dus kunnen we nog een poosje genieten van de laatste twee.
Bedankt dat ik steeds even langs mocht komen en weer de bandjes heb mogen maken, x van johanna
Reply Bert Damen
7:21 AM on September 28, 2015 
Wat ontzettend leuk dat onze hond, Sky junior, geboren op 3 november 2013 er weer broertjes en zusjes bij heeft gekregen. En wat boffen ze dat ze geboren zijn bij Yvonne; een geweldige omgeving en liefdevolle verzorging in huiselijke sfeer. Bovendien zijn het prachtige honden met een heel lief karakter. Yvonne nog van harte gefeliciteerd en tot ziens.
Reply Gerard
1:46 PM on September 14, 2015 
Leuk al die leuke foto's en filmpjes om de paar dagen even kijken........
Reply Wijntje
5:55 AM on August 20, 2015 
Super leuk om te zien! Jullie zijn fantastisch ☺️
Reply Johanna
3:45 PM on August 19, 2015 
Wat geweldig dat Sky weer pappies heeft, Gefeliciteerd.
Heel veel succes met alles.
Lieve groeten van Johanna
Reply Richard Noordermeer
1:09 AM on July 7, 2015 
Ik en mijn vriendin waren opzoek naar een airedale en kwamen via huidige nesten bij Von Hakkenhove uit. Deze fokker is echt een liefhebber, De honden zijn echte familie honden en worden als deel van het gezin beschouwd. Vrolijke en zachtaardige karakters hebben de twee honden van yvonne. Wij werden goed geďnformeerd en hartelijk ontvangen toen wij kwamen kijken. toen wij besloten hadden en puppy te kopen kregen wij een geweldig puppy pakket mee! Yvonne bedankt. Wij hebben nu nog steeds contact met yvonne hoe het gaat met onze schatje. wij raden ook iedereen aan om bij yvonne een pup te kopen. Richard Noordermeer
Reply Maren
5:16 PM on January 4, 2014 
Yvonne, wat geweldig om te zien! Respect!
Reply Marie-José Mars
11:50 AM on November 11, 2013 
Gefeliciteerd met het tweede nest van Sky. Geniet van de kraam en nestperiode
Groeten
Marie-José Mars
Reply Johanna van den BergJ
4:15 PM on November 8, 2013 
Lieve fam Hak,
Gefeliciteerd nogmaals met de geboorte van jullie puppy's.
Zo schattig en lief wat een goede moeder is Sky.
Jullie gezin zijn zeer mens en diervriendelijk daar geniet ik van. Succes en lieve groet van Johanna